Bildegalleri


Her er et knippe bilder av ting jeg har laget opp gjennom tidene. Klikk på en av lenkene for å hoppe til ønsket seksjon:

Rubberdoll står modell

Kundebilder

Produksjon

‘Lag din egen latex catsuit’ workshops og ‘Kreative dager’Rubberdoll står modell

Dette er min standard Big-Boob Catsuit (BBC) i vanlig sort 0.25mm latex med separat og skjult glidelås i ryggen og toveis glidelås i skrittet. Plagget har gjennomgått en spesiell overflatebehandling som gjør at latexen ikke lenger er klissete og ikke fester seg i hud og kroppshår. Behandlingen er permanent og tillater rask på- og avkledning — og man slipper å bruke talkum eller glidemiddel! Målet er å få skviset damen inn i latexen på så lite som 30 sekunder!

Klikk på bildene for å se en større versjon.

Bildene nedenfor viser Big-Boob Catsuit (BBC) i metallic rød 0.25mm latex med separat og skjult glidelås i ryggen og toveis glidelås i skrittet. Korsettene har front busk og snøring bak. Spilene er laget av valset spiralfjær som gjør at korsettet er behagelig å gå med over tid og ikke gnager på hoftebein eller ribbein.

Bildene nedenfor viser catsuit med prinsessesøm og gymnastbein. Latexen er 0.25mm naturlig gjennomsiktig og 0.25mm sort gjennomsiktig.

Latex catsuit

Bildene nedenfor viser catsuit i gjennomsiktig blå 0.25mm latex.

Bildene nedenfor viser catsuit i gjennomsiktig naturlig latex (uten tilsatt farge) med gjennomsiktig topp og skjørt. Bildene ble tatt like før en fest og latexen hadde ikke blitt fullt polert enda, så antrekket er ikke like skinnende som det ble senere på kvelden.

Diverse catsuits…

En håndfull korsettbilder…

Jeg lager også regntøy i latex (ikke PVC, plast eller ‘regntøystoff’). Dette er kompliserte plagg som du ikke finner maken til andre steder. Buksa har selvsagt toveis glidelås i skrittet.Kundebilder

Her er en håndfull bilder fra den store mengden latexklær jeg har laget for kunder.

Latex Neko i catsuit


Produksjon

Bilder fra verkstedet mitt hvor produksjonen av latexplagg finner sted.