Skreddersydd latex


Jeg lager latexklær. Har limt gummi på hobbybasis siden 2007 og fikk opplæring i faget av selveste Christian Sørum! Har spesialisert meg i skreddersydde catsuits (made-to-measure), noe som kanskje er det vanskeligste man kan gjøre innen latex.

NB! Jeg lager dessverre ikke lenger latexklær til herre, kun dame. Jeg har rett og slett ikke tid til dere menn, og prioriterer heller å arrangere limekurs og catsuit workshops.

Plaggene jeg lager er hovedsaklig skreddersydd catsuit til dame, korsetter, og 1970-talls inspirert regntøy. Alle mine plagg er overflatebehandlet for lett påkledning, og alle catsuits og bukser har selvsagt glidelås i skrittet.

Jeg holder også kurs og workshops om du vil lære å lage latexklær selv!

Ta kontakt for en uforpliktende prat.Hopp direkte til ønsket seksjon:

Catsuit til dame

Korsett

Regntøy

Hansker

Sokker

Spesialplagg bare for deg? (Skreddersøm!)

Laken

Reparasjoner

Latex i lengdemeter (gummiduk på rull)

LatexlimMine kunder har som regel lang fartstid innen latex og kommer til meg fordi jeg er en perfeksjonist som tilbyr det lille ekstra som de andre leverandørene mangler. Jeg snakker dessuten norsk (endog med vestlandsdialekt og skaRRRe-R haha) og det er lettere å kommunisere behov og spesielle ønsker med meg enn utenlandske produsenter.

Grunnen til at jeg begynte å lage latexklær var misnøyen med andre leverandører ‘der ute’ som både var dyre og dårlige. Made-to-measure plagg hadde gjerne enda verre passform enn standardplaggene (ja, helt sant!), kvaliteten på arbeidet var veldig variabelt, og kostnadene ved å importere ting fra utlandet var skyhøye! Så derfor startet jeg opp på egenhånd, med fantastisk hjelp fra Christian. Jeg har hatt eget verksted siden 2007 hvor det nå er laget utallige kilometer med latexsøm!

Når det er sagt så har jeg begrenset produksjonskapasitet i og med at jeg har full jobb, 50% barn, hus, trening, osv, som også tar opp mye av tiden min. Derfor arbeider jeg helt frikoblet fra tidsfrister. Plagget ditt blir ferdig når det blir ferdig, det er alt jeg kan si!

Jeg kjøper latexen min fra Radical Rubber. Du kan lese mer om dem her:
https://radicalrubber.co.uk/Catsuit til dame

Dette er uten tvil det ultimate fetishantrekket og naturligvis også min spesialitet. Catsuiten kan lages med enten ‘princess cut’ eller ‘big-boob’ brystparti. Tykkelsen er 0.25mm som er den tynneste latexen man får tak i, og gjør plagget behagelig å gå med. Det er skjult og separat glidelås bak øverst i ryggen og to-veis glidelås i skrittet. Plagget er overflatebehandlet for lett påkledning uten bruk av talkum eller glidekrem. Big-boob designet har formede bryster og spiler (underwire) i fjærstål.

Tykkelse: 0.25mm
Glidelås: Skjult og separat enveis rygg og to-veis skritt. Alternativt med innebygget vaginalt og analt kondom.
Kloret: Ja
Størrelser: Lages kun etter mål.

Pris:
4000,- (pluss 2500,- for å lage mønsteret, pluss 500,- for evt. Big-Boob Catsuit)

(Prisen er dermed 6500,- for første catsuit, og 4000,- for påfølgende catsuits. Jeg tar vare på mønsteret ditt og kan lage utallige catsuits uten ekstra kostnad senere!)

Tillegg:
Gjennomsiktig latex: 1000,-
Prøveplagg inkludert èn justering: 3000,-

Et typisk catsuitprosjekt gjennomføres på følgende måte:

1) Dere kommer til verkstedet like utenfor Oslo (nærmere bestemt på Myrvoll syd for Kolbotn, 12 minutters gange fra togstasjonen) for måltaking. Jeg tar over 70 mål av kroppen for å få perfekt passform. Dette tar typisk halvannen time. Husk at dere må ha med BH som holder brystene på riktig sted. Da blir målene korrekt og de plasseres riktig i catsuiten.

2) Dere overfører penger.

3) Jeg lager mønsteret.

4) Jeg skjærer ut alle delene fra gummiduk på rull, ordner glidelåser, og limer sammen catsuiten.

5) Dere kommer til verkstedet for å sjekke passformen før jeg overflatebehandler den. Jeg gjør sjelden feil, men liker å sjekke for å være helt sikker. Det er umulig å gjøre endringer på catsuiten etter overflatebehandlingen, så eventuelle unøyaktigheter må avdekkes her. Vi tar også noen bilder med deres telefon som dere kan ta med hjem og studere.

6) Jeg overflatebehandler catsuiten. Dette tar typisk 3 dager.

7) Dere henter catsuiten eller sendes med posten. Om ønskelig kan vi ta en photoshoot i hagen eller innendørs i studioet hos meg. I så fall bruker vi selvsagt deres telefon eller kamera, slik at dere har full kontroll på alle bilder som tas!Korsett

Vanlig korsett med busk foran og snøring bak. Kan lages med tradisjonelle harde stålspiler eller myke og behagelige spiler av valset spiralfjær. Midjebånd kan også velges. Korsettene er laget for normal innsnøring og ikke ‘tight-lacing’. Dersom du ønsker tight-lacing ta kontakt for detaljer og pris. Korsettene kan også lages med tilhørende harness.

Pris:
2500,- (pluss 1000,- dersom du ikke ønsker en standardstørrelse men et eget mønster)

Tillegg:
Lår- og halsharness: 2000,-
Prøveplagg inkludert èn justering: 1500,- (pluss evt 1000,- for lår og halsharness)Regntøy

Godt gammeldags unisex regntøysett i latex (ikke PVC eller gummistoff) med separat jakke og bukse. Snøring i hetta og nederste kant av jakka, samt trykknapper ved håndleddene. Kneppes med både glidelås og knapper foran. Dette er et omstendelig plagg som du ikke finner maken til andre steder! Buksa er av tradisjonell vid type og har to-veis glidelås i skrittet.

Tykkelse: 0.40mm
Kloret: Ja
Størrelser: S/M, M/L, L/XL, XL/XXL

Pris, jakke:
5000,- standardstørrelse

Pris, bukse:
2000,- standardstørrelse

Tillegg:
Tykk 0.80mm latex: 300,- pr del
Gjennomsiktig latex: 500,- pr delHansker

Jeg har latexhansker som du kan få kjøpe. Et ekte fetishplagg er ikke komplett uten!

Pris:
Korte: 500,-
Albue: 600,-
Lange: 700,-Sokker

Jeg har latexsokker som du kan få kjøpe. Et ekte fetishplagg er ikke komplett uten!

Pris:
Ankelhøye: 500,-
Knehøye: 600,-
Skritthøyde: 700,-Spesialplagg bare for deg?

Jeg kan også lage helt nye design spesielt for deg, eller lime gummiplagg etter mønster som du har laget selv. Jeg anbefaler på det sterkeste at jeg limer en fullverdig prototype av designet for å sjekke passform før jeg produserer det endelige plagget. Det å lage et nytt design kun for deg kan fort koste 10 – 25 000 kr per stykk, avhengig av kompleksitet. Den høye prisen kommer primært av alle timene som går med til denne slags arbeid pluss planlegging og reisetid. Liming av gummi etter mønster du har laget kan typisk koste 2500-5000 kr kun for selve limejobben. Send meg gjerne en melding dersom du ønsker å vite mer.Laken

Jeg lager latexlaken fra samme stoff (gummiduk på rull) som jeg lager klær av. Latex på rull er 1 meter bred, så et laken på 2×2 meter er laget av to deler som limes sammen. Jeg kan lage latexlaken i hvilken som helst størrelse og alle tilgjengelige farger. Prisen er avhengig av støŕrelse og tykkelse (tynn 0.25mm, medium 0.40mm, tykk 0.80mm).

Pris:
2×2 meter, 0.25mm: 1400,-
2×2.5 meter, 0.25mm: 1600,-
3×3 meter, 0.25mm: 2600,-
2×2 meter, 0.40mm: 1600,-
2×2.5 meter, 0.40mm: 1800,-
3×3 meter, 0.40mm: 2800,-
2×2 meter, 0.80mm: 2000,-
2×2.5 meter, 0.80mm: 2200,-
3×3 meter, 0.80mm: 3500,-Reparasjoner

Jeg kan selvsagt også reparere plagg. Prisen er 500 kr for småskader i ukloret latex, og 800 kr i kloret latex. Mer alvorlige uhell prises etter hvor lang tid jeg estimerer at det vil ta å gjøre jobben.

Jeg reparerer dessverre ikke Kina-ræl — kun plagg fra europeiske produsenter som bruker kvalitetslatex, samt plagg jeg har laget selv.Latex i lengdemeter

Ønsker du å kjøpe en meter eller ti med latexduk? Enten til egne reparasjoner eller fordi du ønsker å lage klær selv? Jeg kan selge deg det du trenger så sant jeg har det på lager. Prisen min er det dobbelte av utsalgsprisen hos Radical Rubber for å dekke frakt og importkostnader.

https://radicalrubber.co.uk/Latexlim

Trenger du latexlim til et gjør-det-selv prosjekt? Jeg selger Bostik 3851 gummilim og Bostik Thinner 4 tynner/rengjøringsmiddel for 200 kr per desiliter. Du må ha med egne lufttette beholdere til limet. Jeg anbefaler beholdere med smal hals til lim, og bred hals til tynner/rengjøringsmiddel.

Beholdere kan kjøpes her:
https://no.frederiksen.eu/nettbutikk/felles-laboratorieutstyr/flasker–bokser-og-dunker/standflasker

Eller her:
https://no.frederiksen.eu/nettbutikk/felles-laboratorieutstyr/flasker–bokser-og-dunker/medisinflasker

Jeg bruker disse flaskene til lim:
https://no.frederiksen.eu/nettbutikk/felles-laboratorieutstyr/flasker–bokser-og-dunker/medisinflaske-100-ml

Og tynner:
https://no.frederiksen.eu/shop/product/standflaske-100-ml-skrulokk-duran

Husk at du må bruke vernemaske (brunt filter), beskyttelseshansker og et arbeidsrom med god ventilasjon for å jobbe med disse produktene. Jeg anbefaler denne masken (FFA2P3D sertifisering) hos Clas Ohlson:
https://www.clasohlson.com/no/Vernemaske-Moldex-Compact-Mask-FFA2P3-RD/p/40-2053

Skal du bestille store kvanta med lim og tynner kan du gjøre det på samme sted hvor jeg kjøper fra: Silmid. Det er ikke mulig å få tak i denne type lim og tynner i Norge dessverre. Du må også ha et registrert firma for å kunne kjøpe denne typen varer.

Silmid, Bostik 3851 gummilim:
https://www.silmid.com/adhesives/solvent-based-adhesives/bostik-3851-latex-adhesive-5lt-can/

Silmid, Bostik Thinner 4 (tidligere Bostik 6009):
https://www.silmid.com/cleaners/solvent-cleaners/evostik-cleaner-no-4-5lt-can-previously-bostik-6009-00524/