Lag din egen latex catsuit!


Click here for the ENGLISH version of this page.Nå har du mulighet til å lage din egen ‘made-to-measure‘ (skreddersydd) latex catsuit hos meg. Du tar også med deg mønsteret og kunnskapen hjem slik at du kan lage flere catsuits senere. Prisen er 12 000 kr per person. Dette tilsvarer prisen på to catsuits laget etter mål, og du får mønsteret og kunnskapen på kjøpet!

Du kan lese Lokana Lighto sin anmeldelse av kurset på denne siden.

Kurset varer seks (6) dager, og kursavgiften inkluderer alt av materialer, pluss lunch, middag og snacks.

Kursene har alltid to deltakere. Derfor er det mulig å holde en relativt lav pris per deltaker, samt at kurset blir mer sosialt.

Betaling må skje minimum 60 dager før oppstart via bankoverføring, IBAN, Paypal eller Vipps. Ønsker du å kjøpe sertifisert gassmaske fra meg kommer dette i tillegg på 450 kr.

Før vi booker en dato vil jeg gjerne at vi tar en ‘crazy check‘ via Teams eller Discord. Dette er for å avklare forventninger og gjennomgå kursopplegget, og verifisere at du (og jeg) ikke er (alt) for gal for hverandres smak. Eventuelt kan du komme innom verkstedet for en prat og en titt.

Bla nedover for mer informasjon…

Kort om meg: Jeg er en klin hoppende gal mann på rundt 40 med glimt i øyet og elendig humor som har limt gummiklær på hobbybasis siden 2007. Lager litt stæsj til andre innimellom, men det blir veldig begrenset om ikke sporadisk på grunn av tidsklemma — fulltidsjobb & evinnelig kompetanseutvikling i en heseblesende IT-bransje, 50% barn, trening, hus & hage, damer & fanteri. Det meste av ‘latextiden’ min brukes på produktutvikling og produksjon av frekke antrekk til min gummidame, se bilder. Og jeg alltid bak skjema når det gjelder produksjon til andre haha.

Derfor tilbyr jeg en “Lag din egen catsuit” workshop for å hjelpe på problemet med lang leveringstid. Tanken er å kunne innfri ønskene dine for nye latexklær uten å vente i månedsvis, samtidig som vi deler og sprer denne kanskje litt merkelige hobbyen. Da har du mulighet til å lære å lage latex catsuit til deg selv eller din kjære, til elskerinnen, slavinnen, eller hva det enn måtte være.

Kurset har alltid to deltakere og minner mer om et samarbeidsprosjekt enn et kurs. Du bruker det du trenger av latexduk på rull, glidelås, lim, tynner og verktøy til å lage en catsuit prøvemodell (prototype) og enda en catsuit i produksjonskvalitet. Du tar også med deg mønsteret hjem og du (eller evt jeg) kan lage flere catsuits i framtiden hvis du ønsker.

Prosessen har tre hovedsteg:
a) Ta mål og tilpasse mønster.
b) Lage prøvemodell av catsuiten, justere passform og oppdatere mønster.
c) Lage den endelige catsuiten.

Mer info følger under bildene…

Erfaring viser at en nybegynner trenger 70-80 timer for å fullføre prosjektet. Her er det mye som skal læres og du må holde arbeidstempoet oppe! Vi jobber stående 12 timer hver dag (og opptil 16 timer om vi havner bak tidsskjema), så kurset er krevende både psykisk og fysisk.

Jeg er fleksibel når det kommer til selve gjennomføringsplanen. Vi kan kjøre alle seks dagene i ett strekk, men jeg anbefaler det ikke! Det beste er å sette av syv dager inkludert en dag med pause. Det vil si at man kjører tre dager med catsuit, pause, og så de tre siste dagene. Slik som dette:

Anbefalt tidsplan

Dag 1: Ta mål av begge kursdeltakerne, 70+ kroppsmål som tar omtrent 90 minutter per person. Lag ferdig mønster for deltaker #1 og begynn å lage mønster for deltaker #2. Mønstrene blir laget fra bunnen av og tar typisk 8 til 10 timer per stykk.
Dag 2: Lag ferdig mønster for deltaker #2. Begge deltakerne begynner å kutte latex, gummiere glidelåser, og begynner å øve på god limeteknikk.
Dag 3: Begge deltakerne gjør ferdig prototype catsuiten sin. Man tar alle tenkelige snarveier under konstruksjonen av plagget slik at vi har en catsuit som kan prøves ved slutten av dagen.
Dag 4: Pause.
Dag 5: Juster passformen og oppdater mønsteret for begge deltakerne.
Dag 6: Begge deltakerne begynner å lage det endelige produksjonsplagget. Dette plagget er mye mer tidkrevende siden vi ikke tar noen snarveier og lager catsuiten i ekte produksjonskvalitet!
Dag 7: Gjør ferdig produksjonsplagget, klorinering, og om ønskelig tar litt bilder av resultatet med ditt kamera.

Herremønster: Princess cut + gymnast block, 0.40mm latex fra Radical Rubber, standard YKK #5 sammenhengende synlig glidelås fra korsryggen via skrittet til hals foran. Vanskelighetsgrad: MEDIUM.

Damemønster: Princess cut + gymnast block, separat og skjult glidelås i skrittet og i ryggen. Vanskelighetsgrad: MEDIUM for vanlig 0.40mm latex, AVANSERT for tynn 0.25mm latex.

Alternativt damemønster: Formede bryster med spiler i fjærstål, også kjent som ‘Big Boob Catsuit’ (BBC). Dette er det hotteste innen catsuits. Men disse er veldig arbeidskrevende og anbefales ikke for nybegynnere. Kan lages for enten naturlige bryster eller med silikonproteser utenpå brystene for mer volum. Kan også lages til herre om ønskelig, men krever at du stiller med egne innlegg.

Husk at du må ta med følgende:

  • Vernemaske (brunt filter), for eksempel 3M 4255 med sertifisering FFA2P3D. Masken må ha minimum A2 sertifisering. Kjøpes på Clas Ohlson. Kan også kjøpes av meg.
  • Tykke ullsokker.
  • En pose kjøleskapstemperert Bamsemums.

Du trenger:

  • Skrekkelig mye tålmodighet.
  • Grunnleggende håndarbeidferdigheter.
  • Skaperglede og kunstnerånd.
  • Kul/skrudd/dårlig/syk humor.

PRAKTISKE TING

Jeg jobber stående fordi det er sunt men har også en arbeidsbenk hvor det går an å sitte hvis ønskelig. Men man bruker gjerne 2.5 – 3 meter med benk og beveger seg mye fram og tilbake, og det er mest praktisk å stå oppreist.

SKJEGG / ANSIKTSHÅR

Man kan ikke ha skjegg når man bruker gassmaske. Skjegget lager et tynt luftlag mellom masken og huden hvor avgassene fra limet kan slippe gjennom. Av sikkerhetsmessige årsaker må man derfor være glattbarbert (i ansiktet) hver dag.

TRENGER DU ET STED Å OVERNATTE?

Bor du utenfor praktisk avstand og trenger et sted å overnatte? I så fall kan du bruke AirBnB! Det finnes vanligvis en eller to innenfor gåavstand, og èn er gjerne i samme gate! Søk på Myrvollveien, i Oppegård kommune, Norge (syd for Kolbotn) på AirBnB så finner du dem! Prisen er fra 500-1100kr per natt.

Det er også mulig å bo på hotell i Oslo sentrum eller i Ski sentrum. Jeg bor innen gangavstand fra togstasjonen (12 minutter til Greverud stasjon), og toget tar 20 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Ski.

Alkoholfritt, røykfritt og ingen kjæledyr.

Her følger litt bilder fra tidligere kurs…

WORKSHOPS – KORSETTER, MASKER, KJOLER OG ALLSLAGS ANDRE TING

I tillegg til catsuits holder jeg også kurs diverse andre plagg, f.eks. korsetter, masker og kjoler. Plaggene er enklere å lage og krever mindre plass enn catsuits, og derfor er det gjerne fire til seks deltakere på disse kursene. Jeg holder slike workshops på ganske regelmessig basis og annonserer dem på Fetlife.com.

Hundrevis av meter med latexduk på rull!